VIND JE COUNTRY CAMP CAMPING

Bekijk hier vrijblijvend alle beschikbare campings.

LAST MINUTE KORTING!

Ben je flexibel in de regio  waar je op vakantie wilt, ben je dol op voordeel en kun je schuiven in aankomstdagen? Dan is de perfecte periode om een vakantie te boeken nu aangebroken.

Onze campings zijn lekker volgeboekt, maar er zijn  nog plaatsen over. Deze allerlaatste vakanties bieden wij met korting aan. Hoe korter de tijd tussen boeken en vertrek des te hoger de korting. Ook in het hoogseizoen werken we met last minute korting.

Omdat het om de allerlaatste plaatsjes gaat werken we niet met opties. Een optie is een  vrijblijvende reservering, omdat je nog niet  helemaal zeker bent of je wel naar deze camping toe wilt gaan. Het maken van een voorkeursboeking is ook niet mogelijk omdat het om de allerlaatste plaatsje gaat.

Natuurlijk denken we heel graag met je mee over de juiste bestemming: telefonisch zijn we bereikbaar op nr 050-5011515 en mailen kan natuurlijk ook info@countrycamp.nl

Vaste klanten korting

Bent u vaker met Country Camp op vakantie geweest? Voor iedere vakantie vanaf 2009 ontvangt u 2% korting met een maximum van 10% korting. Bent u bijvoorbeeld in 2018 voor het eerst met Country Camp op vakantie geweest? Dan ontvangt u op uw vakantie in 2019: 4% korting. De vaste klanten korting is niet geldig in combinatie met andere acties en of aanbiedingen.

Wij denken graag met u mee over de voor u  voordeligste optie. Of last minute korting of vaste klantenkorting.