7

Beoordeling
Zover

6

Personen
maximaal

 

Huisdieren niet
toegestaan

 

Bijzettent niet
toegestaan

250

Reisafstand
vanaf Utrecht

Camping Soetedal

Tussen camping en branding bevinden zich slechts de duinen en het Noordzeestrand. Op camping Stortemelk beleef je het ultieme waddengevoel.

Kamperen doe je op Stortemelk natuurlijk in een echte De Waard tent. Op Vlieland daarom niet de standaard Lodge tent van Country Camp, maar de meest luxe tunneltent uit het De Waard assortiment: De 6 persoons Steenuil. Even veel gemak en comfort als in de Country Camp Lodge, maar in een ander jasje. De luifel van deze tent is in verband met de weersomstandigheden op de wadden wat korter. De inventaris is identiek aan de Country Camp Lodge. Bij Stortemelk kampeer je midden in de natuur. De camping ligt tussen de duinen; je naaste buren zijn bloeiende duinrozen en hoogvliegers als zeemeeuwen. Na je ontbijtje in de zilte zeelucht of in het sfeervolle Grand Café klim je het dichtstbijzijnde duin over en meteen duikt het op: het onvervalste eilandgevoel. De zee is overal om je heen….

Op het zonnige terras van Stortemelk kun je na gedane actie terecht voor vers softijs of een biertje van de tap – met uitzicht op de duinen. Het Grand Café serveert drankjes en kleine hapjes, maar heeft ook een uitgebreide menukaart. Op het bijbehorende podium krijgen acteurs en singer-songwriters met regelmaat ruim baan. De kinderen zijn bij Stortemelk geregeld zoek: dat is de schuld van het animatieteam, dat de jeugd inpalmt met partijtjes vlaggenroof en strandkastelen bouwen. Ben je het woelige zeewater even zat? Dan kun je gratis zwemmen in het naburige zwembad de Flidunen. Vindt u het prettig met zo weinig mogelijk bagage naar Stortemelk te komen dan kunt u het linnengoed voor de bedden, maar ook bv. een keukenpakket huren. Reservering hiervan dient u zelf van tevoren via internet te doen op de websites van de linnenverhuurbedrijven op Vlieland. Uw linnengoed ligt dan op de dag van aankomst voor u klaar in een speciale ruimte bij de receptie van Stortemelk. De twee verhuurders zijn www.linnenservicevlieland.nl en www.visitvlieland.com.

Of je nu zonaanbidder, zeesurfer of een natuurmens bent, Vlieland geeft je wat je wilt. De zee nodigt uit tot zwemmen en zeevissen. Een dagje zeehonden spotten, paardrijden op het strand… je kunt op Vlieland alle kanten op. Het Waddeneiland telt bovendien een ontzagwekkend aantal leuke evenementen, van knusse dorpsbraderieën tot muziekfestivals als Into The Great Wide Open. Een heerlijke zeebries is meestal inbegrepen. In een duinpan vlakbij Stortemelk bevindt zich de arena: een plek waar alle kinderen als ze even kunnen ’s avonds bijeenkomen voor de meest hilarische theatervoorstellingen.

 •   Grand Café
 •   Afhaalmaaltijden
 •   Snackbar
 •   Winkel
 •   Wasmachines
 •   Animatie
 •   Theater en muziek
 •   Sportvelden
 •   Speeltuinen
 •   Gratis entree naburig zwembad
 •   Linnenverhuur

Check: vrijblijvend de beschikbaarheid