ALGEMENE VOORWAARDEN

Reserveringen en algemene voorwaarden

Prijzen
Onze genoemde huurprijzen zijn per tent per nacht, inclusief huur van staanplaats en gebruik van elektriciteit, gas en water. De prijzen zijn exclusief € 25,00 reserveringskosten. Op een aantal campings betaalt u extra voor douche en warm water. Verder betaalt u aan de campingeigenaar toeristenbelasting en eventuele milieuheffingen. De verplichte servicekosten betaalt u tegelijk met de huursom van de tent. Verder zijn er tegen meerprijs een kinderbedje (€ 3,50 per nacht) en een kinderstoel (€ 1,50 per nacht) te huur. Indien toegestaan op betreffende camping kunt u uw huisdier meebrengen. De kosten daarvan zijn € 5,00 per nacht. Ook kunt u een reis- en/of annuleringsverzekering afsluiten. Wij werken samen met De Europeesche.

Servicekosten
Als servicekosten brengen wij altijd € 30,00 (Lodge tent), € 40,00 (Lodge de Luxe tent) of € 50,00 (Safaritent) in rekening. U betaalt dit bedrag van tevoren samen met de huurkosten. Voor wat betreft het achterlaten van de tent bij uw vertrekt bent u zelf verantwoordelijk voor de afwas, het legen van de vuilnisemmer en het veegschoon achterlaten van de tent.

Voorkeursboeking 
Als u bij uw reservering een voorkeurplaats hebt aangegeven, dan betaalt u € 35,- extra. Wij doen ons uiterste best om uw voorkeur te realiseren, maar kunnen dit niet garanderen. U kunt een voorkeursplaats niet zelf via onze website boeken. Geef het per mail of telefoon aan ons door en dan kijken wij of we het voor u in orde kunnen maken.

Borgsom
U betaalt bij ons vanaf seizoen 2017 geen borgsom meer.

Betaling
Binnen twee weken na ontvangst van de reserveringsbevestiging betaalt u 40% van het totale bedrag (minimaal €150,-) plus de premie van de verzekeringen en de reserveringskosten. De rest betaalt u uiterlijk acht weken voor uw vertrekdatum. Reserveert u binnen tien weken voor vertrek, dan betaalt u het totale bedrag in één keer. Bij niet tijdige betaling heeft Country Camp het recht de reservering – na sommatie – te annuleren; u bent dan zelf aansprakelijk voor de annuleringskosten. Bij nalatige betaling komen alle kosten voor uw rekening.

Wijziging
Voor wijzigingen na reservering brengen wij €25,- administratiekosten in rekening. Op wijzigingen die een gedeeltelijke annulering betreffen, zijn voor dat gedeelte de annuleringsvoorwaarden van toepassing. Als u tijdens het verblijf op de camping de gereserveerde periode verlengt, betaalt u de extra periode direct op de camping. Hiervoor gelden de prijzen die in onze brochure staan; u kunt in deze situatie geen gebruik maken van een aanbieding.

Annulering 
Reserveringen kunnen alleen schriftelijk worden geannuleerd. De annuleringskosten zijn 25% van de huursom bij annulering tot acht weken voor de geboekte periode (minimaal €115,-) en 50% van de huursom bij annulering tussen acht en vier weken voor de geboekte periode (minimaal €115,-). Bij annulering binnen vier weken voor de geboekte periode is de volledige huursom verschuldigd. Bij latere aankomst in de tent of vroeger vertrek dan gereserveerd, vindt geen terugbetaling plaats. Annuleringskosten kunnen eventueel verhaald worden als u een annuleringsverzekering heeft afgesloten. Of dat lukt ligt aan de voorwaarden van de verzekering en de reden van annulering.

Wijziging/annulering door Country Camp
Als Country Camp de gereserveerde accommodatie niet kan aanbieden, krijgt de huurder hiervan direct bericht. U krijgt een passend alternatief aangeboden zonder verhoging van de reissom. Maakt u hier geen gebruik van, dan krijgt u binnen twee weken reissom en reserveringskosten terug. Country Camp is hier niet aan gehouden in geval van overmacht, zoals bv. bij het uitroepen van de noodtoestand in het gebied van de camping, het uitbreken van besmettelijke ziekten die voor mens en/of dier gevaarlijk kunnen zijn en dreigend overstromingsgevaar.

Groepsverhuur
Wij verhuren onze tenten alleen onder strikte voorwaarden aan groepen. Neem contact met ons op om deze optie te overleggen.

Aansprakelijkheid
Country Camp is niet aansprakelijk voor schade en/of letsel ontstaan tijdens het verblijf op één van onze campings, ongeacht de oorzaak hiervan. Dat geldt ook voor verlies, diefstal of beschadiging van persoonlijke eigendommen of geld.