WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR SERVICEMEDEWERKERS

beschikbaar in voorjaar en zomer 2018

Country Camp is van voornemen haar locaties uit te breiden. Daarom zijn we nu al actief op zoek naar collega’s. Op onze campings worden de gasten ontvangen door enthousiaste en vitale servicemedewerkers. Zij zijn het aanspreekpunt voor onze gasten. Voor de leukste tips in de omgeving moet je bijvoorbeeld bij onze servicemedewerkers zijn. Ook staan de tenten er altijd tip-top bij, dank zij onze ambassadeurs op de camping.
Voor diverse locaties zijn we op zoek naar enthousiaste medewerkers die van eind april tot midden september voor Country Camp op pad willen.
Wat vragen we: Enthousiaste stellen die voor langere tijd op een Country Camp camping willen kamperen. In bezit van een eigen representatieve caravan. Klantvriendelijk en positief ingesteld.
Wat bieden we: Een aangename combinatie van vrije tijd en werk op prachtige locaties. Vergoeding van de gemaakte reis en verblijf kosten. Een bescheiden salaris op basis van het aantal tenten op de camping.
Servicemedewerker: is een combinatie van vakantie en actief bezig zijn. Een combinatie die veel mensen trekt. Geïnteresseerd en wil je meer weten?
Stuur dan een mail naar info@countrycamp.nl en we nemen zo snel mogelijk contact op. Bellen kan ook 050-5011515.