Onze luxe tenten

Voor onbezorgd vakantieplezier huurt u bij Country Camp een ingerichte luxe tent. Standaard met veel leefruimte, drie slaapcabines met echte bedden, een koelkast en vierpits gastoestel en een complete inrichting met uitgebreide inventaris. Dat is niet inpakken, wel wegwezen!

Basic

De Country Camp  Basic is een  tunneltent met binnenafmetingen van 5×5 meter en over de gehele breedte een luifeltje van 50cm (tegen inregenen). De inrichting is eenvoudig, maar compleet. Alles wat nodig is voor een heerlijk verblijf op de camping is aanwezig: van aardappelschilmesje, kurketrekker, tot koelkast en luie stoel…. en niet onbelangrijk: heerlijke bedden met schuimrubberen matrassen! Bedlinnen (dekbedovertrek, slopen en matrasovertrek) , neemt u zelf mee. Dekbedden en kussens zijn aanwezig voor 5 personen.

Meer info

Lodge

De Country Camp Lodge is een modern vormgegeven tunneltent met binnenafmetingen van 5×5 meter en over de gehele breedte een luifel van 2 meter diep! Totaal 35m2. De inrichting is zeer compleet. Alles wat nodig is voor een heerlijk verblijf op de camping is aanwezig: van aardappelschilmesje, kurketrekker, tot koelkast en luie stoel…. en niet onbelangrijk: heerlijke bedden met dekbedden en hoofdkussens! Bij aankomst ligt het bedlinnen voor u klaar. (matrasovertrek, dekbedovertrek, slopen)

Meer info

Lodge de Luxe

De Country Camp Lodge de Luxe doet zijn naam eer aan. Even groot als de Lodge tent: binnenruimte 5×5 meter en een luifel van 2 meter diep over de gehele breedte. Bij aankomst valt de heerlijke loungeset onder de grote luifel gelijk op. Binnen vindt u een grote eettafel met stoelen en een verplaatsbare keuken. Stoere robuuste verlichting buiten en in de woonruimte. Uiteraard ook in de ouderslaapkamer. Een echte plus dus t.o.v. de Country Camp Lodge tent. En het bedlinnen ligt in dit type tent voor u klaar. Dat scheelt een hoop ruimte in de bagage!

Meer info

De Safari

De Country Camp Safari is een zeer robuuste tent van 8,4 x 6 meter. Totaal ruim 50m2. De hoogte van de tent is 3,5 meter! Zodra je binnenstapt in de Safaritent komt er een gevoel van rust en ruimte over je heen… Het is heerlijk zitten onder de enorme luifel van maar liefst 2,80 m lang! De Safaritent is even ‘rijk’ uitgerust als de Country Camp Lodge. De tent is alleen ruimer en voorzien van een degelijke vlonder. En ook hier is het bedlinnen inclusief! Op camping Eurosol kunt u ook safaritenten boeken. Dit zijn echter andere safaritenten dan de tenten op de andere camping. Deze tenten staan op palen. Kijk voor foto’s en uitleg van beide type Safari tenten bij “Meer info” direct hieronder.

Meer info

De Safari de Luxe

De Country Camp Safari is qua tent vergelijkbaar met de Safari tent. Het grote verschil? Eigen sanitair! Het sanitair is geplaatst in de middelste cabine. Voor de kinderen zijn er op de zolder twee eenvoudige slaapplaatsen gemaakt. Hierdoor blijft ook de Safari de luxe geschikt voor 6 personen. De Safari de Luxe tent vindt u in seizoen 2018 op de campings: Gulperberg in Limburg, de Kooiplaats op Schiermonnikoog en Begur in Spanje.

Meer info

De Country Camp Lodge Basic

Onze lodge tent

Onze Country Camp Lodge heeft naast de standaard uitgebreide inventaris een flink aantal extra’s die het kamperen nog aangenamer maken. De inventaris is afgestemd op zes personen. In de slaapcabines is ook ruimte voor zes personen. Uit praktisch oogpunt staan er echter vijf bedden. Dit betekent dat u voor de zesde slaapplek zélf een luchtbed of matrasje mee kunt nemen. Ook voor het beddengoed voor dit 6e bed dient u zelf te zorgen.

 • Extra lange luifel (2 meter)
 • Twee luxe stoelen met kussens
 • Dekbedden (voor 5 bedden)
 • Hoofdkussens (voor 5 bedden)
 • Extra kast in leefruimte

De Country Camp Lodge

Onze lodge tent

Onze Country Camp Lodge heeft naast de standaard uitgebreide inventaris een flink aantal extra’s die het kamperen nog aangenamer maken. De inventaris is afgestemd op zes personen. In de slaapcabines is ook ruimte voor zes personen. Uit praktisch oogpunt staan er echter vijf bedden. Dit betekent dat u voor de zesde slaapplek zélf een luchtbed of matrasje mee kunt nemen. Ook voor het beddengoed voor dit 6e bed dient u zelf te zorgen.

 • Extra lange luifel (2 meter)
 • Twee luxe stoelen met kussens
 • Dekbedden (voor 5 bedden)
 • Hoofdkussens (voor 5 bedden)
 • Extra kast in leefruimte

De Country Camp Lodge de Luxe


De Country Camp Safari

Onze Country Camp Safari tent

De Country Camp Safaritent is een geweldig sfeervolle en ruime tent. De tent is luxe ingericht voor 6 personen met bijvoorbeeld een lounge set, een tweepersoons boxspring, robuuste stapelbedden en een royale keuken . De Safaritent heeft een totale afmeting van 8,40 diep x 6,00 meter breed. Dat is inclusief de ruime luifel van 2,80 x 6,00 meter. De Safaritent heeft een zeer uitgebreide inventaris, vergelijkbaar met de inventaris van de Lodge de Luxe. Ook hier is het bed-linnengoed inclusief (voor maximaal 6 personen).

 • Grote luifel van 2.80 meter diep
 • Luxe loungeset
 • Twee relax stoelen
 • Eettafel met zes stoelen
 • Houten vloer
 • Verlichting in alle ruimten

De Eurosol Safari

De Eurosol Safari tent

Op camping Eurosol verhuren we safaritenten van de camping. Deze tenten zijn alleen via Country Camp te huur! Het verschil met de Country Camp Safari is vooral de andere indeling van de tent en het andere meubilair. Zo heeft ook deze Safaritent weer een geheel eigen karakter…. een tent die perfect past in het glooiende duinlandschap! De Safaritenten op camping Eurosol staan op palen. Vanaf het ‘hooggelegen’ terras hebt u een mooi uitzicht over de camping. De ‘klein-inventaris’ van de tent is identiek aan die van de Country Camp Safari. De keuken is uitgerust met een keukenblok, een 4 pits gasfornuis en een tafelmodel koelkast (met vriesvak). Let op: in deze tent is de keuken niet verrijdbaar. Er is geen stromend water in de keuken, maar wel een waterpunt direct naast de tent. In de tent vindt u 6 bedden: één tweepersoons bed, twee losse bedden en één stapelbed. In het woongedeelte van de tent staat een eettafel met zes stoelen en buiten op het terras vindt u een relaxte zithoek.

 • Grote luifel
 • Magnetron
 • Luxe loungeset
 • Houten vloer
 • Verhoogd terras

Inventaris

Beschrijving Aantal Lodge Basic Lodge Lodge de Luxe Safari Safari de Luxe
Eigen sanitair 1
Loungeset 5-persoons 1
Verstelbare luxe stoel met kussen 2
Verstelbare luxe stoel zonder kussen 2
Eettafel met stoelen 1
Verrijdbare keuken met kastruimte 1
Keukenkast 1
Extra keukenkast 1
Koud stromend water in keuken
Warm stromend water in keuken 1
Gasstel 4-pits 1
Koelkast met vriesvak, tafelmodel 1
Koelkast met vriesvak, hoog model 1
Kastruimte in slaapcabine 1
Tentverlichting woongedeelte 1
Tentverlichting luifel 1
Luxe hanglampen woongedeelte 2
Verlichting in slaapcabines 3
Dekbed en hoofdkussen inclusief 1 t/m 5
Bedlinnen inclusief 1 t/m 5
Stalen bed met matras 4
Stalen onderschuifbed 1
Boxspring 2-persoons 1
Stapelbed 2
Wasrek 1
Luxe wasrek 1
Houten vloer in tent

Inventaris overig

Beschrijving

Aantal Lodge Basic Lodge Lodge de Luxe Safari Safari de Luxe
Pannenset 1
Koekenpan 1
Hapjespan 1
Electrische waterkoker 1
Theepot 1
Onderzetter 3
Koffiezetapparaat 1
Maatbeker 1
Snijplank 1
Plat bord 6
Diep bord 6
Mok 6
Vergiet 1
Drinkglazen 6
Wijnglazen 6
Plastic bekers 6
Schaal (groot en klein) 2
Bestekset 1
Set opscheplepels 1
Spaan 1
Schilmesje 1
Dunschiller 1
Keukenmes 1
Broodmes 1
Kurkentrekker 1
Blik- en flesopener 1
Garde 1
Rasp 1
Kaasschaaf 1
Pollepel 2
Voorraadbus 4
Koffiemaatschepje 1
Schaar 1
Spiegel 1
Afvalbak 1
Kapstok 1
Bezem 1
Stoffer en blik 1
Rubberen deurmat 1
Droogloopmat 1
Emmer 2
Afwasteil 1
Jerrycan 1
Asbak 1
Set knijpers 1
Stekkerdoos (bv. voor opladen telefoon) 1
Blusdeken 1
Kachel (in Benelux en Noord-Frankrijk) * 1
Krukje 1
Toiletemmer 1

* = Op camping de Gulperberg is geen kachel aanwezig.

Campingbedje en kinderstoel voor alle tent types tegen meerprijs bij te boeken zolang de voorraad strekt.