VERZEKERINGEN

Zorgeloos op vakantie

Reizen en op vakantie gaan doet u voor uw plezier. Daar wilt u van genieten. Toch kan er ook dan wat gebeuren. Diefstal, een ongeluk of ziekte. Het kan ons allemaal overkomen; ook op vakantie.

Mocht er toch iets vervelends gebeuren, dan bent u met Europeesche Verzekeringen uitstekend beschermd tegen de eventuele gevolgen. Met een reisverzekering als er tijdens de vakantie wat gebeurt en een annuleringsverzekering wanneer u niet kunt vertrekken of plotseling naar huis moet terugkeren.

Allrisk Annuleringsverzekering
Als u een vakantie heeft geboekt, bestaat de kans dat u door een onvoorziene omstandigheid niet op reis kunt gaan. Moet u de vakantie annuleren, dan brengt Country Camp u daarvoor kosten in rekening. Deze kunnen oplopen tot 100% van de huursom als de annulering vlak voor de vertrekdatum ligt. Daarom adviseren wij u om de Allrisk Annuleringsverzekering af te sluiten.

Deze verzekering is uniek! U bepaalt namelijk zelf om welke reden u uw geboekte reis annuleert en kan dan aanspraak maken op een vergoeding van 75%. Bijvoorbeeld omdat u thuis wilt blijven omdat uw beste vriend(in) ernstig ziekt wordt. Of omdat de wasmachine onverwachts kapot gaat en u liever het geld gebruikt voor de aanschaf van een nieuwe……

De vergoeding bij annulering om gebruikelijke redenen genoemd in de voorwaarden (bijvoorbeeld sterfgeval in 1e, 2e en 3e graad) bedraagt 100%.

Wat biedt de Allrisk Annuleringsverzekering:?

  • annuleringskostenvergoeding van 75% of 100%
  • volledige vergoeding van de huursom van de ongebruikte reisdagen bij voortijdig afbreken van de vakantie om redenen genoemd in de voorwaarden
  • vergoeding van 75% van de huursom van de ongebruikte reisdagen bij voortijdig afbreken van de vakantie om aanvullende redenen
  • volledige vergoeding van niet gebruikte reisdagen bij ziekenhuisopname

Voor de details verwijzen wij u naar de polisvoorwaarden.

Waarnemer
Gebeurt er iets met een goede vriend of vriendin of bijvoorbeeld de persoon die op uw huis past of die uw zaken waarneemt, dan kan dat een reden zijn om uw vakantie te annuleren. Dit is niet standaard verzekerd. Met de uitbreiding ‘Waarnemer’ kunt u dit verzekeren.

Wat kost de verzekering?
De premie voor de Allrisk Annuleringsverzekering bedraagt 7% van de reissom/huursom. Voor de uitbreiding ‘Waarnemer’ wordt per uitbreiding 1% extra berekend. De poliskosten bedragen € 3,50 en over de premie en poliskosten wordt 21% assurantiebelasting berekend.

De reisverzekering
Het zal u tijdens een vakantie maar gebeuren: u wordt bestolen, krijgt pech onderweg of moet naar het ziekenhuis. Op die momenten kunt u ontdekken hoe belangrijk een goede reisverzekering is.

De reisverzekering vergoedt niet alleen de schade die op reis ontstaat door diefstal of verlies. Ook de extra kosten waar u in het buitenland voor kunt komen te staan zijn verzekerd. Hulpverlening is een belangrijk onderdeel van de verzekering en valt standaard onder de dekking. De kosten die voortvloeien uit deze hulpverlening, zoals repatriëringskosten ten gevolge van  ziekte of ongeval van uzelf of in verband met naaste familieleden in Nederland zijn verzekerd.

100% vergoeding van medische kosten gemaakt in het buitenland
Ook met een goede zorgverzekering is het verstandig een reisverzekering af te sluiten:

  • Repatriëring wordt ook zonder medische noodzaak vergoed en ook voor meeverzekerde gezinsleden.
  • Met de uitbreiding Geneeskundige kosten worden hoge medische rekeningen in het buitenland 100% vergoed.
  • Het verplichte eigen risico van de Zorgverzekering valt onder dekking van de reisverzekering

Complete basisdekking en uitbreidingen op maat
De basisdekking vormt het uitgangspunt van de verzekering. Met aanvullende verzekeringen heeft u extra zekerheid, zoals de onderdelen geld, rechtsbijstand en extra sportuitrusting. Als u met eigen auto naar uw vakantiebestemming rijdt adviseren wij in het bijzonder de uitbreiding Hulp & Huur Vervoermiddel. Hiermee bent u verzekerd van hulp bij pech onderweg en wordt uw auto naar uw huis teruggebracht, als dat op eigen kracht niet meer lukt. Met deze dekking biedt de alarmcentrale u tevens de mogelijkheid om met een vervangende auto de reis te vervolgen. U kunt zelf uw keuzes maken en u betaalt alleen voor wat u belangrijk vindt. Heeft u vragen over één of meer van deze uitbreidingen, bel ons gerust, wij adviseren u graag.

Kinderen gratis
Op de reisverzekeringen van de Europeesche zijn kinderen tot vijf jaar gratis meeverzekerd.

Wat kost de reisverzekering?
Als Country Camp bieden wij u de Kortllopende Reisverzekering Basis inclusief dekking voor Geneeskundige kosten, Personenhulp, Bagage en Ongevallen aan voor € 1,67 per dag voor bestemmingen binnen Europa en landen grenzend aan de Middellandse Zee. De poliskosten zijn € 3,50 en over zowel premie als poliskosten betaalt u 21% assurantiebelasting.

Verstandige uitbreidingen zijn:

Rechtsbijstand €  0,15
Extra sportuitrusting €  0,65
Geld €  0,50 per gezin of per persoon
Hulp & Huur Vervoermiddel € 17,50 per auto

Poliskosten bedragen € 3,50 en alleen over de uitbreidingen Rechtsbijstand en Hulp & Huur Vervoermiddel is 21% assurantiebelasting verschuldigd.

Verzekering Schade aan Logiesverblijven
Mocht u per ongeluk iets beschadigen in uw vakantieverblijf, dan biedt de dekking Schade logiesverblijven uitkomst. De dekking omvat schade aan het gebouw, de inventaris, de speeltoestellen en het zwembad in de tuin, die voor privé gebruik bij de accommodatie hoort. De dekking bedraagt maximaal € 2.500,00 en de premie bedraagt slechts 1,5% van de huursom exclusief poliskosten en assurantiebelasting. Dergelijke schades vallen in de regel niet onder Nederlandse aansprakelijkheidsverzekeringen. Er is een eigen risico van € 25,00. Mocht u interesse hebben voor deze verzekering, neem dan contact op met Country Camp.

Snelle schadeafhandeling
Country Camp heeft gekozen voor samenwerking met de Europeesche omdat deze maatschappij goede producten biedt tegen een scherpe prijs en omdat u kunt rekenen op een snelle en soepele schadeafhandeling.

Hoe u uw schade het beste kunt indienen staat aangegeven in de informatie en voorwaarden die u van Country Camp heeft ontvangen na het boeken van uw reis met reis- en/of annuleringsverzekering van de Europeesche.

Kortom: met de verzekeringen van de Europeesche staat u er nooit alleen voor. De Europeesche is al jaren dé reisverzekeraar en recreatiespecialist bij uitstek.

Wijzigingen voorbehouden
Bovengenoemde premies en dekkingen zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Country Camp zal alles in het werk stellen eventuele wijzigingen zo snel mogelijk door te voeren op haar site.